paintball kıyafetleri

Paintball temelde strateji ile oynanması gereken bir oyundur. Gruplar halinde hareket etmenin ve kazanmanın nasıl bir durum olduğunu anlamaya yönelik bir eğlencedir. Uygun bir ortamda hazırlanan parkurlarda gruplar ile yarışmaya dayanır. Gruplar en az 6’şar kişilik olmalıdır. Ardından ellerine verilen silahlar ile boya atarak birbirlerini vurmaya ve işaretlemeye çalışırlar. İşaretlenen oyuncu elenir. En fazla elenen katılımcısı bulunan grup ise kaybeden olacaktır.

Paintball hakkında merak edilen konuların başında ise Paintball kıyafetleri gelir. Boyaların üzerine gelmesinden dolayı rahatsızlık duyacak olan kişilerin oyunun kıyafet anlamında nasıl olacağını düşünmeleri normaldir.

Paintball Kıyafetleri

Paintball oynarken olabildiğince eski kıyafetler ile gitmeniz önerilir. Çünkü bu şekilde daha rahat edebilirsiniz. Ayrıca hizmeti sağlayan kurum size giyinmeniz için tulum, maske verecektir. Tulum askeri şekilde dizayn edilmiş bir kıyafet olacaktır. Maske de aynı şekilde olup yüzünüzü korumak amaçlıdır.

Ayakkabılarınız size verilmeyeceğinden dolayı yanınızda getirmeniz gerekir. Eski olması yine önemlidir. Dilerseniz firmamızdaki çizmeleri de kullanabilirsiniz. Boyalar genelde su bazlı olduklarından çıkmalarına karşın yine de önlem alınabilir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir